Elérhető intézményünk ingyenesen letölthető, a szolgáltatásainkat részletesen bemutató információs füzete
2021. 07. 22.

Tisztelt Látogató! A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ már 1993 óta biztosít szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást Nyíregyháza város közigazgatási területén.

 

Több évtizedes működésünk alatt, már a város több ezer lakosának nyújtottunk segítséget problémáik megoldásában, mindennapjaik könnyebbé tételében.

Küldetésünknek tekintjük a hozzánk fordulók magas színvonalú ellátását, szociális helyzetének javítását, ellátottaink testi-szellemi frissességének, lelki egyensúlyának megőrzését, az egészséges öregedés elősegítését, pszichés állapotuk szinten tartását, javítását; aktivitásuk megőrzését, mindezt az emberi méltóság tiszteletben tartása mellett.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztve, a komplexitásra törekedve, munkatársaimmal együtt azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani a hozzánk fordulóknak.

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat, hogy szolgáltatásainkról tájékozódjon, és időt szán arra, hogy megismerje intézményünk működését.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam ingyenesen letölthető információs füzetünket, melyben minden bizonnyal számos olyan információt talál, mellyel segíthetjük problémái megoldásában.

 

Amennyiben további kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

 

Nagyné Hermányos Zsuzsanna, igazgató

 

A Veled vagyunk! - a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ információs füzete ITT elérhető