PÁLYÁZATOK

Generációk együttműködését segítő karácsonyi programok lebonyolítása

 

Az Idősekért és Fogyatékosokért Jószolgálat Alapítvány ebben az évben is sikeresen vett részt Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata által, a generációk együttműködését segítő karácsonyi programok lebonyolításának támogatására kiírt pályázaton.

Az Alapítvány 95000 Ft összegű támogatásban részesült, mely összegből a fogyatékkal élő, a szenvedélybetegek és a pszichiátriai betegek nappali ellátásában részesülők számára déligyümölcsöt és szaloncukrot tartalmazó csomagok kerültek átadásra. Az ajándékcsomagok átadására az Őz utcai Nappali Ellátó Központban került sor.

Ezúton is köszönjük az Önkormányzat támogatását, mely lehetővé tette, hogy megajándékozzuk az ellátottakat.

 

Galéria

 

 

Akadémia és mozgásterápiás programok az Őz utcán

 

Az Idősekért és Fogyatékosokért Jószolgálat Alapítvány sikeresen vett részt a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán és 300.000 Ft összegű támogatásban részesült.

A támogatási időszakban, 2021. április 1. és 2022. március 31. között Idősek Akadémiáját szerveztünk, valamint mozgásterápiás eszközök kerültek beszerzésre. 

Az Idősek Akadémiája két alkalommal került megrendezésre, nyár elején 2021. június 2. és június 30. között, valamint ősszel 2021. szeptember 8. és október 13. között, ahogy a járványügyi intézkedések lehetővé tették, az Őz utcai Nappali Ellátó Központban, 5-5 alkalommal.

A támogatási összegből a következő mozgásterápiás eszközök kerültek beszerzésre:

1 db masszírozó ágy, 30 db gumi marok labda, 1 db talphenger és 1 db kézi masszírozó. Ezeket az eszközöket mozgásterápiás foglakozások alkalmával tudta Alapítványunk hasznosítani.

 

Támogatóink:

Galéria