Szakmai tevékenység bemutatása
2022. 10. 10.

A Debreceni Egyetem által szervezett, Gerontológiai Napok c. nemzetközi tudományos konferencián.

A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ már második alkalommal kapta meg a lehetőséget, hogy szakmai tevékenységét bemutathassa a Debreceni Egyetem által szervezett, Gerontológiai Napok c. nemzetközi tudományos konferencián.


Előadásunk témája, a pandémia kihívásai és tanulságai az idősgondozásban, volt. Intézményünk kiemelt célja, valamennyi ellátottjának elégedettségére való törekvés, valamint szolgáltatásai minőségének folyamatos fejlesztése, továbbá munkatársai optimális biztonságérzetének megteremtése. Ennek érdekében, idén nyáron, ellátottaink és munkatársaink együttműködését kértük ahhoz, hogy egy kérdőíves felmérés segítségével véleményükön keresztül felmérjük, megismerjük és megértsük azokat az attitűdöket, érzelmeket, melyek a pandémia alatt megjelentek, vagy foglalkoztatták ellátottainkat és dolgozóinkat, és a megszerzett információk alapján vontuk le következtetéseinket arra vonatkozóan, hogy intézményünk előtt a járvány lecsengését követően állnak-e még olyan feladatok, megoldatlan kérdések, melyek elengedhetetlenek az egyes területeken a koronavírus miatt felmerülő problémák felszámolásához, valamint az intézmény szolgáltatásnyújtásának fejlesztéséhez, ellátottaink és munkatársaink biztonságérzetének javításához.
A konferencián ezen eredményeinket és következtetéseinket nyílt alkalmunk bemutatni.
A konferencia szervezőinek és az előadóknak ezúton is gratulálunk, a szociális szakma fejlesztésére irányuló törekvéseikhez a továbbiakban is sok sikert kívánunk!