Váci Mihály emléknap
2019. 07. 24.

A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ 6. sz. Idősek klubjának számos programja közt az irodalmi rendezvények igen közkedveltek. A Nyíregyházi születésű Váci Mihály tiszteletére emléknapot szerveztünk. Lázas készülődés indult el a klubban. Hosszabb, rövidebb versek tömkelegéből válogattak a nyugdíjasok, kinek melyik vers az, ami közel áll hozzá. Váci Mihály életpályáját, költészetét, munkásságát dolgoztuk fel versekkel, képekkel, hanganyaggal színesítve.

A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ 6. sz. Idősek klubjának számos programja közt az irodalmi rendezvények igen közkedveltek. A Nyíregyházi születésű Váci Mihály tiszteletére emléknapot szerveztünk. Lázas készülődés indult el a klubban. Hosszabb, rövidebb versek tömkelegéből válogattak a nyugdíjasok, kinek melyik vers az, ami közel áll hozzá.

Váci Mihály életpályáját, költészetét, munkásságát dolgoztuk fel versekkel, képekkel, hanganyaggal színesítve. A műsor végén a jelenlévők megosztották egymással, hogy kinek milyen élménye, története van Váci Mihállyal, illetve családjával kapcsolatban. Vendégünk volt az 1.sz.

Idősek klubja. Közös „nassolás”-sal, teázással zártuk a rendezvényünket.