Tájékoztatás intézményünk új szolgáltatásairól
2020. 07. 08.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Nyíregyháza város és a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ szociális szolgáltatási palettája új elemekkel bővül.

 

 

 

 

Tisztelt Látogató!

 

Intézményünk Vécsey köz 2. (1. sz. Idősek Klubja) és Család u. 11. (9. sz. Idősek Klubja) szám alatti telephelyén 2020. július 01. napjától beindítottuk legújabb szociális alapszolgáltatásunkat, a demens személyek nappali ellátását.

A szolgáltatás célja, hogy az egyedül vagy hozzátartozóval, saját otthonukban élők számára, állapotuknak és speciális szükségleteiknek megfelelő, az igénybe vevők szociális helyzetének javításában, egészségük megőrzésében, mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító szolgáltatást nyújtson. Fontos területe a demenciával küzdők közösségi életének, a helyi igényeknek megfelelő, rendszeres napi programok, foglalkozások szervezésével és a folyamatos gondozói felügyelet biztosításával, annak érdekében, hogy az izolációt megszüntetve, az életminőséget megőrizve vagy javítva, biztonságban, tevékenyen, jó közérzettel teljenek az ellátottak mindennapjai.

 

A szolgáltatásnyújtás a segítő szakma iránt elkötelezett, szakképzett munkatársak közreműködésével történik, melyről további információkat weboldalunkon talál.

Amennyiben kérdése van, keresse bizalommal az Idősek nappali ellátása szakmai egység vezetőjét, a +3620/298-3370-es telefonszámon, vagy

hívja a „VELED VAGYUNK” Krízisvonalat hétfőtől-péntekig 08.00-16.00 óra között,  a +3620/279-5992-es telefonszámon!

 

A „VELED VAGYUNK” Krízisvonal Adatkezelési tájékoztatója elérhető: ITT

 

Tájékoztatjuk, hogy meghívott vendégeink, a résztvevők és az előadók egészségének megóvása érdekében az Alzheimer Café rendezvényeit, bizonytalan időre, a biztonságos lebonyolítás feltételeinek megteremtéséig felfüggesztjük.

 

Örömmel tájékoztatjuk továbbá, hogy intézményünk Őz utca 14-16. szám alatti telephelyén hamarosan beindítjuk a szenvedélybetegek nappali ellátását.

A szolgáltatás célja, az önkéntességre és a speciális segítő programokra épülve, az ellátást igénybe vevők igényei alapján a felvilágosító, tanácsadó, tájékoztató, kulturális, szabadidős, képzési, átképzési állásközvetítő, védett lakhatást elősegítő, lakossági és családi programok szervezésének és lebonyolításának biztosítása.

 

A szolgáltatásnyújtás modern, a kor elvárásainak minden tekintetben megfelelő környezetben történik majd, a segítő szakma iránt elkötelezett munkatársak közreműködésével.

 

Kérjük, hogy a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó további részletek megismerése érdekében, kövesse figyelemmel weboldalunkat és a sajtóközleményeket.

 

      Nagyné Hermányos Zsuzsanna

igazgató