Szociális Munka Napja
2021. 11. 11.

A Szociális Munka Napja alkalmából, Nagyné Hermányos Zsuzsanna, a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ igazgatója ünnepi vezetői értekezlet keretében fejezte ki köszönetét munkatársai felé.

Köszöntőjét Bethlen Gábor gondolataival vezette be, mely szerint „Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.”, majd felemelő ünnepi beszédében az alábbiakat hangsúlyozta:

„[…] Kihívás, próbatétel jellemezte a 2020 és 2021-es évet, és erős összefogás. E nélkül nem tudtunk volna a kialakult helyzeten úrrá lenni. […]

A szociális munkától idegen az egymástól tartott távolság, az elkendőzött mosolyok, az érintés hiánya, a közvetített, nem személyes kapcsolattartás, hiszen a mi munkánk alapja, pontosan ezek megléte, ennek az ellentéte.

A kialakult helyzetben ezeket is meg kell tanulnunk úgy használni, hogy önazonosak tudjunk maradni és a megszokott gondossággal tudjunk segíteni a hozzánk fordulókon.”

Ezt követően jókívánságait fejezte ki az intézmény valamennyi dolgozójának és tolmácsolta Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármesterének köszönetnyilvánítását és ünnepi gondolatait.

 

Az ünnepi vezetői értekezleten az intézmény 10 dolgozója:

Balogh Sándorné konyhai kisegítő,

Csatári Emese terápiás munkatárs (pszichiátria betegek nappali ellátása),

Józsi Gyöngyi Éva foglalkoztatás szervező (idősek bentlakásos ellátása),

Luzsinszki Levente szakmai egység vezető (támogató szolgáltatás),

Majorosné Rácz Tünde gondozó (házi segítségnyújtás),

Mártonné Illés Barbara adatvédelmi tisztviselő,

Sáfár Zsuzsanna szociális munkatárs (házi segítségnyújtás),

Suller Györgyné gondozó (idősek nappali ellátása),

Szabó Rita szakmai egység vezető (házi segítségnyújtás) és

Szilágyi Zsolt Józsefné részlegfelelős ápoló (idősek tartós bentlakásos ellátása, Oros)

elismerésben részesült.

 

Az intézmény munkatársai nevében, kollégáinknak tiszta szívből gratulálunk és az ágazat valamennyi dolgozójának további sok sikert, erőt, kitartást, jó egészséget és a Szociális Munka Napjára jó pihenést kívánunk!

 

További képeket ITT tekintheti meg.