Melegrekord és rekord számú program júliusban!
2022. 07. 28.

Júliusban rekordokat döntögetett a hőség, de intézményünkben a meleg sem okozott problémát, hiszen programokban nem volt hiány.

A 9. sz. Idősek Klubja vadasparki majd erdei sétára invitálta az időseket.

A Nyírszőlősi Idősek Klubja a rekkenő hőségben kellemes, benti programokat szervezett, melyek közül az egyik legnépszerűbb a Bingó volt. Név- és születésnaposainkat 315 db töltött káposztával köszöntöttük, mely mellé torta, sütemények és pogácsa is jutott bőven. Klubtagjaink az ünnepelteknek locsolós virágkompozíciót készítettek ajándékba.

A pszichiátriai betegek nappali ellátása július hónapra kirándulást szervezett ellátottjai részére Sóstóra. A kellemes séta után a megérdemelt fagylaltozás sem maradhatott el.

Gasztronapok nélkül nem telhet el egyetlen hónap sem. Az Orosi Idősek Klubja júliusban is kitett magáért. A hónap babgulyás-főzéssel és palacsintasütéssel indult. A babgulyást füstölt csülökkel és házi csipetkével készítették klubtagjaink. Ezt követően, a hétköznapinak egyáltalán nem mondható kötött tészta leves elkészítésére került sor. Ez a leves nemcsak olcsó, de különlegesen finom és laktató is. Csapatépítés céljából halászlé és töltött káposzta is került a terítékre majd a hónap lezárásaként lecsót készítettek ellátottjaink.

Fogyatékkal élő ellátottjaink fejlesztő foglalkoztatás keretében csodaszép, szemet gyönyörködtető karkötőket készítettek.

Tekintsék meg a rendezvényeinken készült fotókat, legyenek részesei Önök is az élményeknek!"